Šport > Nogomet
245 ogledov

Velik prestop med italijanskima velikanoma

Leonardo Bonucci Italija Nemčija Euro 2016 EPA
Italijanski reprezentančni branilec se iz Torina seli v glavno mesto Lombardije.

Italijanska nogometna velikana Juventus in Milan sta poskrbela za odmeven prestop. Milanski klub je danes potrdil prihod italijanskega reprezentančnega branilca Leonarda Bonuccija, ki je z Juventusom osvojil šest naslovov državnega prvaka.

"Bonucci v Milanu", so danes na spletni strani sporočili rdeče-črni, ob tem pa so objavili še serijo fotografij prihoda nove okrepitve. Za zdaj še niso znane uradne podrobnosti, po poročanju nekaterih italijanskih medijev pa naj bi 30-letnik sklenil petletno pogodbo. Vrednost prestopa naj bi znašala približno 40 milijonov evrov.

Za Juve je Bonucci igral od leta 2010 in v tem času s staro damo osvojil šest naslovov prvaka Italije. Pri novih delodajalcih bo imel Bonucci zahtevnejšo nalogo, Milan se je s šestim mestom v prejšnji sezoni uvrstil le v evropsko ligo, v domačem tekmovanju pa na naslov čaka že od leta 2011.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.