Šport > Nogomet
4918 ogledov

Velik udarec za Atlético in dodatne skrbi za Oblaka

Jan Oblak Profimedia
Slovenski vratar na tekmi v Manchestru ne bo mogel računati na pomoč centralnega branilca Joseja Gimeneza.

Branilec Atletico Madrida Jose Gimenez bo zaradi poškodbe izpustil prvo tekmo četrtfinala nogometne lige prvakov v torek, so potrdili v klubu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Jan Oblak se bo z Atleticom za vstop v polfinale pomeril z vodilnim moštvom angleškega prvenstva Manchester Cityjem.

Gimenez je zapustil igrišče v drugi polovici sobotne tekme v španski la Ligi proti Alavesu, ki so ga atleti odpravili s 4:1.

"Jose Maria Gimenez ni del odprave rdeče-belih v Manchester," so zapisali v izjavi Atletica. "Urugvajski branilec je izpustil zadnje minute tekme proti Deportivu Alavesu zaradi nekaj nelagodja."

Gimenezova odsotnost je velik udarec za Atletico, ki bo v torek igral na stadionu Etihad pred povratno tekmo na Wandi Metropolitano naslednji teden.

Finalist minule sezone Manchester City se bo v petem zaporednem nastopu v četrtfinalu meril z Oblakovim Atleticom, ki je trikrat igral v finalu in vselej klonil. City in Atletico se bosta pomerila prvič v evropskih tekmovanjih.

Jose Gimenez | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.