Šport > Nogomet
412 ogledov

Velike težave na relaciji Bayern - Neuer

Manuel Neuer EPA
Bayern in Neuer nista na isti valovni dolžini.

Nemški nogometni prvak Bayern iz Münchna je pred dnevi podaljšal pogodbo s Thomasom Müllerjem in tako začel serijo podaljševanja sodelovanj z igralci, ki jim pogodbe potečejo naslednje leto. Med njimi je tudi vratar Manuel Neuer, pri katerem pa se po poročanju Kickerja pogovori zapletajo.

Mnenja obeh strani se razlikujejo, glavna težava naj bi bila pri letih podaljšanja, reprezentančni vratar želi ostati še pet let, Bayern mu ponuja dve. Neuer je trenutno star 34 let, klub pa si je že zagotovil prihodnje usluge Alexandra Nübela, trenutno še člana Schalkeja.

Alexander Nübel | Avtor: Profimedia Profimedia

Bild poroča, da se je v pogovorih zataknilo tudi pri denarju, Neuer naj bi zahteval višjo plačo, preko agenta je izrazil željo, da bi letno zaslužil 20 milijonov evrov, kar pa je za Bavarce občutno preveč.

Leta 2021 pogodbe potečejo tudi Davidu Alabi, Jeromeu Boatengu, Javiju Martinezu, Thiagu Alcantari in Svenu Ulreichu. Bayern želi vse zadržati, z vsemi se o tem tudi pogovarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice