Šport > Nogomet
2715 ogledov

Veliki met Real Madrida, Perezu se smeji

Vinicius Junior Real Madrid Barcelona Epa Vinícius Júnior je bil ključni mož za zmago Reala nad Barcelono.
Real Madrid je dosegel dogovor z brazilskim nogometašem Viniciusom. Vsega 22-letni, a v napadu Reala že dobro uveljavljeni nogometaš, je podaljšal pogodbo do leta 2027.

Brazilec je podaljšal pogodbo še za tri leta, potem ko bi se mu aktualna pogodba iztekla leta 2024. Madrid ga je v svoje vrste zvabil za 45 milijonov evrov odškodnine, zdaj pa je na tržišču vreden že 120 milijonov evrov. Trenutno je prvi strelec madridskega Reala, zato je Florentino Perez še toliko bolj ponosen na dogovor o podaljšanju pogodbe. Kot poroča španski AS, je dogovor o podaljšanju prišel že ob koncu poletja, Vinicius pa je pogodbo že podpisal. "Kar se tiče Viniciusa, lahko mirno spite," poroča AS.

Skladno s predstavami na zelenici je narasla tudi njegova plača, ki je bila pred tem ena najnižjih v klubu. Zdajšnja po poročanju tujih medijev znaša dobrih 20 milijonov evrov bruto na leto. 

Omenjeni španski medij dodaja, da si bo datum uradne predstavitve podaljšanja pogodbe Brazilec sam, obstaja pa možnost skupne predstavitve z rojakoma Rodrygom in Militaom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.