Šport > Nogomet
0 ogledov

"Vem, da bi me ustrelili!"

Maradona je Argentino vendarle neposredno popeljal na SP 2010. © AFP Žurnal24 main
Po uvrstitvi njegove reprezentance na SP 2010 je Maradona histerično napadal novinarje. Zdaj se je zaradi tega dogodka znašel v preiskavi.

Diego Maradona, selektor argentinske nogometne reprezentance, se je znašel sredi preiskave svetovne nogometne organizacije (FIFA). Maradona je po uvrstitvi svoje ekipe na SP v Južnoafriški republiki leta 2010 na tiskovni konferenci histerično napadal in žalil novinarje.

"Po tem, ko smo se uvrstili na SP, sem rekel, kar sem rekel. Razumem, da so ljudje užaljeni. Zavedam se tudi, da sem vse to izjavil v terminu, ko televizijo gledajo tudi otroci,"
je povedal Maradona in nadaljeval: "Če bi slučajno izpadli, bi moral zbežati na Haiti. Vem, da bi bil Diego Maradona prvi, ki bi ga ustrelili. Preprosto sem v tistem trenutku dobil priložnost za maščevanje novinarjem. Moral sem jim povedati, da se motijo."

 

Na zloglasni novinarski konferenci je Maradona novinarjem med drugi dejal tudi, naj oralno občujejo z njim. Morda je to za Maradono način, kako nekomu povedati, da se moti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.