Šport > Nogomet
22 ogledov

Vermaelen igra za Arsenal, vozi staro kripo

Nissan Figaro Wikipedia
Belgijski branilec Thomas Vermaelen je pred kratkim podpisal novo pogodbo z londonskim Arsenalom. Soigralec in kapetan Robin van Persie ga je prek Twitterja takoj zbodel, da je zdaj res že čas, da si kupi nov avto. Vermaelen namreč vozi starega nissana figaroja, Van Persie pa je v Londonu že zamenjal ferrarija, cadillac escalada ...

"Čestitke @T_Vermaelen05! Zdaj je torej čas, da se znebiš figara in kupiš primeeeeeeeeernejši avto! Haha," je na Twitterju zapisal Arsenalov kapetan Robin van Persie. Belgijski branilec topničarjev Thomas Vermaelen je kljub večmesečnim težavam s poškodbami pred kratkim podaljšal pogodbo z londonskim klubom, njegov nizozemski kolega pa mu je ob veselem dogodku na svoj način čestital. Ob povišici je Van Persie torej mnenja, da mora Vermaelen končno posodobiti svoj vozni park.

Njegov beneluški sosed namreč vozi starega nissana figaroja, ki so jih začeli izdelovati že davnega leta 1991. Medtem so v Van Persiejevi garaži parkirani ferrari, cadillac escalade in drugi moderni lepotci. "Res sem vesel, da sem podpisal novo pogodbo z Arsenalom. Vedno sem si želel ostati tukaj. Čutim, da klub, trener in navijači res zaupajo vame, in to je eden izmed razlogov, zakaj sem ostal," je po podaljšanju zvestobe povedal Vermaelen, morebitnega novega nakupa pa ni omenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.