Šport > Nogomet
22 ogledov

Vesel, da bo sodeloval z Mourinhom

Kaka se v Madridu ni naigral. Se bo vrnil v prestolnico mode, kjer je preživljal Žurnal24 main
Brazilski zvezdnik Kaka je naravnost navdušen nad tem, da bo naslednjo sezono njegov trener pri Real Madridu kontraverzni Portugalec Jose Mourinho, ki je prišel iz Interja.

Za Joseja Mourinha pravijo, da ga lahko le ljubiš ali sovražiš. Vmesne različice ni. Brazilski nogometaš Kaka očitno spada med tiste, ki ga ljubijo. Član Reala je namreč naravnost navdušen nad novim "šefom“. "Sem zelo vznemirjen, da bom delal z njim, ker je neverjeten trener. Zelo sem vesel, ker je podpisal za Real," je Mourinhu na dušo popihal Kaka, ki ga z Brazilijo čaka nastop na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Želi igrati z rojakom
Kmalu po prihodu Mourinha v Madrid so se mediji širom stare celine razpisali o možnih okrepitvah belega baleta. V tovrstnih novicah je kot osrednja tarča madridskega giganta prednjačil Interjev bočni branilec Maicon. Kaka ne bi imel nič proti, če bi se ta scenarij uresničil in bi njegov rojak Mourinhu sledil v Madrid: "Ne bom se vtikal v to, s kom naj Real podpiše po mojem mnenju. To je v rokah predsednika. Kljub temu pa menim, da bi klub naredil odlično potezo, če bi podpisal z Maiconom. On je eden od najboljših nogometašev na svetu, in če bo prišel v Madrid, bom zelo vesel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.