Šport > Nogomet
28 ogledov

Vidalu ne bo treba na sojenje

Ferrari Artura Vidala EPA
Da bi lahko odpotoval čimprej v Nemčijo in se izognil dolgotrajnemu sojenju po prometni nesreči, je nogometaš Arturo Vidal sprejel dve leti prepovedi upravljanja avta in osem ur družbenokoristnih del.

Čilenski nogometaš Arturo Vidal, ki je z reprezentanco v začetku julija osvojil Copo Americo, se je z državnim tožilcem zmenil za milo kazen. Junija je namreč pijan povzročil prometno nesrečo in pri tem popolnoma uničil svoj Ferrari. Vidal, ki je julija tudi podpisal pogodbo z nemškim FC Bayern, se je želel izogniti dolgotrajnemu sojenju, ki bi lahko ogrozil njegovo prihodnost v Nemčijo in zato sprejel kazen dveh let prepovedi upravljanja avta in osem ur družbenokoristnih del.

Družbenokoristna dela je Vidal odslužil še pred odhodom v Nemčijo in za dokaz na svojem Instagram računu objavil fotografije z vseh svojih postaj.

Njegova prva postaja so bili gasilci, ki jim je prinesel majico s podpisi vseh nogometašev čilenske nogometne reprezentance in jim nekaj ur pomagal pri delu.

 

Feliz de haber podido compartir con los Bomberos de Buin. Que linda tarea hacen, merecen todo nuestro apoyo!

A photo posted by Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) on Jul 24, 2015 at 9:40am PDT

 

 

Nato je obiskal štirideset mladoletnikov in z njimi govoril o svoji družini in nogometnih začetkih.

 

Compartiendo con los futuros campeones de @TeamVidalFutbol @Club_Chicureo @albornoz_c

A photo posted by Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) on Jul 25, 2015 at 12:29pm PDT

 

Nazadnje pa je še odšel v zapor za mladoletne in z njimi govoril o svojem prekršku in pomembnosti spoštovanja zakonov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.