Šport > Nogomet
13 ogledov

VIDEO: Nogometni božič po svetu

Bacary Sagna je v "frangleščini" zapel božično pesmico navijačem. (Foto: YouTube
1/2
Žurnal24 main
Arsenalovci so se za božič zahvalili svojim navijačem. Bacary Sagna je zapel pesmico. Xavi je podaril dres svoji največji (in najmanjši) navijačici, Alex Ferguson pa je napadel novinarje. To je božič!

Božično razpoloženo uredništvo Žurnala vam v spodnjih vrsticah prinaša nekaj (bolj ali manj) božičnega vzdušja iz sveta nogometa. Začnimo v Londonu ...

Božično voščilo nogometašev Arsenala in petje Bacaryja Sagnaja:

Nogometaši Arsenala in njihov trener Arsene Wenger so se v zgornjem videu zahvalili svojim navijačem in članom kluba. "Hvala za vašo podporo," je bil praktično univerzalen stavek Andreja Aršavina, Jacka Wilsherja, Gaela Clichyja, češnja na torti pa je petje Bacaryja Sagnaja.

Sir Alex Ferguson: Božič? Kakšen božič - on je škotska verzija Grincha:

Ostanimo v Angliji. Najmanj božično razpoložena oseba je bil te dni prav gotovo trener Manchestra Uniteda Sir Alex Ferguson, ki je na redni novinarski konferenci ostro napadel novinarje: "Kot prvo bi rad nekaj povedal vam, novinarjem dnevnikov," je začel Ferguson. "Dovolj imam tega. Vaša služba je, da poveste resnico. Vedno obračate moje besede in to se bo končalo. Če to še kdaj storite, ne pridete več noter (na novinarsko konferenco, op. p.)," je le del osupljivega napada na sedmo silo. Ferguson in božič gresta skupaj kot Wayne Rooney in zvestoba.

Villarreal: pri Rossiju doma in igranje nogometa z rumenim Božičkom:

Pri španskem Villarrealu so za božič posneli domiseln video, v katerem se Joan Capdevila, Diego Lopez, Santi Cazorla in drugi odpravijo na obisk k soigralcu Giuseppeju Rossiju. Rossi, kot pravi Italijan, skrbi za jedačo, medtem ko se njegovi soigralci zabavajo. Za piko na i jih na koncu obišče še rumeni, da, rumeni, Božiček!

Največja (in najmanjša) navijačica končno spoznala Xavija:

Mala Nizozemka Alleke se je usidrala v srca navijačev španske reprezentance, po tem ko je ob slavnostni paradi po osvojitvi naslova svetovnih prvakov klicala za enim izmed junakov španske zmage Xavijem Hernándezom. Vezist Barcelone se je na avtobusu seveda odpeljal mimo, simpatična Alleke pa je padla v neutolažljiv jok. Pred dobrim tednom dni so pri televiziji TV3 poskrbeli, da je končno spoznala svojega junaka in od njega dobila podpisan dres Barcelone s svojim imenom.

Vesel božič!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.