Šport > Nogomet
6097 ogledov

VIDEO: V javnost prišel posnetek aretacije zlate olimpijke

Hope Solo Youtube
Hope Solo je julija letos prejela 30 dni zaporne kazni ter eno leto pogojne, potem ko so jo policisti našli vinjeno za volanom. Zdaj je v javnost prišel posnetek aretacije.

Nekdanja legendarna vratarka ameriške nogometne reprezentance Hope Solo, svetovna in dvakratna olimpijska prvakinja, je bila obsojena na 30 dni zaporne kazni ter leto dni pogojno, potem ko je priznala, da je vozila pod vplivom alkohola, ob tem si je "prislužila" še finančno kazen v višini približno 3000 evrov. Prav tako je izgubila vozniško dovoljenje za dve leti. 

Vratarke Hope Solo sicer policisti niso dobili, ko bi ta vozila v prometu, pač pa je zaradi prevelike količine alkohola v krvi zaspala kar na parkirišču, na zadnjih sedežih pa sta jokala njena dva otroka. Iz videa, ki ga je objavil medij Queen City News, je razvidno, kako eden od policistov trka na okno vrat njenega avtomobila, potem pa se je legendarna, zdaj že upokojena vratarka, Hope Solo prebudila. "O moj Bog," je moč slišati. Nato jo je policist vprašal, zakaj spi, ona pa je odvrnila, da je na kratko legla. "Zakaj spite na parkirišču?" je vprašal policist. "Ker sem utrujena," je zatrjevala vratarka. "Koliko ste danes popili?" je nadaljeval policist in zahteval, da vratarka ugasne svoj avtomobil. Solo je odvrnila, da ni pila in da se počuti popolnoma v redu. Ker ni želela pokazati svojih dokumentov in ker ni želela opraviti testa alkoholiziranosti niti sodelovati v postopku, sta jo policista aretirala. 

Kasneje je dejanje obžalovala, priznala je, da je sedla vinjena za volan, nato pa vse skupaj opisala kot največjo napako v svojem življenju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.