Šport > Nogomet
6 ogledov

Vidić na Old Traffordu do leta 2012

Nemanja Vidić bo še dve sezoni igral za rdeče vrage. Žurnal24 main
Srbski nogometni reprezentant Nemanja Vidić je podaljšal pogodbo z Manchester Unitedom do leta 2012. Koliko bo Vidić dobil za dveletno podaljšanje pogodbe, za zdaj še ni znano.

Srbski nogometni reprezentant Nemanja Vidić je podaljšal pogodbo z Manchester Unitedom do leta 2012. Šestindvajsetletni obrambni igralec je na Old Trafford prišel januarja lani iz moskovskega Spartaka, angleški nogometni velikan pa je tedaj za Vidića odštel dobrih deset milijonov evrov. Agencije ne poročajo o znesku, ki ga je moštvo iz Manchestra namenilo za dveletno podaljšanje pogodbe z nekdanjim igralcem beograjske Crvene zvezde in moskovskega Spartaka.

Vidić je za rdeče vrage odigral 69 tekem in dosegel pet golov, skupaj z angleškim reprezentantom Riom Ferdinandom pa veljata za najboljši obrambni tandem na premierligaških igriščih. Manchester United je na dosedanjih 12 tekmah v elitni angleški nogometni ligi prejel le šest golov. Vidić je tudi srbski reprezentant – odigral je 26 reprezentančnih tekem in na njih dosegel dva gola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.