Šport > Nogomet
22 ogledov

Vieri namesto objema dobil ugriz v nos

Se bo Christian Vieri preselil v Los Angeles? Žurnal24 main
Nekdanji italijanski reprezentant in golgeter številnih evropskih klubov Christian Vieri si bo verjetno za vedno zapomnil svoje počitnice na Ibizi. Zakaj? Namesto objema ga je nekdanji poslovni partner ugriznil v nos.

Do incidenta je prišlo na plaži Formentera na Ibizi, potem ko je Christian Vieri želel objeti svojega nekdanjega poslovnega partnerja – ta pa mu je namesto objema vrnil ugriz v nos. Nekdanjega nogometaša Interja, Milana in Juventusa so zaradi krvavitve celo odpeljali v lokalno bolnišnico, kjer so mu oskrbeli rano.

Vieri je nekdanjega poslovnega partnerja, s katerim očitno nista imela čistih računov, prijavil policiji in vložil tožbo za napad. Moškega – njegovo ime ni znano – so po pripetljaju zaslišali policisti. Vierijev odvetnik Danilo Boungiorno pa je povedal, da naj med njegovim varovancem in napadalcem ne bi bilo starih zamer ter da ne more pojasniti, zakaj se je vse skupaj sploh zgodilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.