Šport > Nogomet
14 ogledov

Vietnamski navijač s padcem prišel na avtobus Arsenala

Arsenal Vietnam navijači avtobus tek Giroud Youtube
Lovljenje avtobusa z nogometaši Arsenala se ni razpletlo po načrtih (ne)srečnega vietnamskega navijača. Srečnega zato, ker je lahko zaradi padca spoznal svoje heroje.

Napadalec londonskega kluba Olivier Giroud je na svoj Facebook profil naložil posnetek vietnamskih navijačev, ki so lovili njihov avtobus po ulicah enega izmed mest. Topničarje je v Aziji pričakala navdušena množica privržencev, na njihovi turneji po državi pa so jih spremljali tudi peš in na motorjih.

Eden izmed njih je bil še posebej vztrajen, potem ko naj bi ob klubskem avtobusu pritekel kar 15 minut brez prestanka. "Bolj je pripravljen od Aarona Ramseyja!" ob smehu vseh pripomni eden izmed igralcev, katerih pozornost je hitro pritegnil manj spretni navijač, ki je ob drevesu grdo padel.

Kljub ne ravno kolegialnem smehu so nogometaši Arsenala pozvali voznika, da vozilo ustavi, nesrečnika pa so na njegovo veliko srečo povabili na avtobus, kjer je lahko spoznal člane londonskega moštva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.