Šport > Nogomet
11 ogledov

Villa se otepa ponudb

nogomet_villa_reuters_main Žurnal24 main
Španski nogometni reprezentant David Villa si je z izjemno uvodno predstavo proti Rusiji dvignil že tako visoko ceno. Zanj so zainteresirani malodane vsi evropski velikani.

Španska nogometna velikana Barcelona in Real Madrid sta se podala "v lov" za napadalcem Valencie Davidom Villo, ki je na Euru v skupini D na tekmi Španija - Rusija (4:1) dosegel "hat-trick", danes piše športni dnevnik Marca. Agent 26-letnega nogometaša Jose Luis Tamargo je za časnik potrdil, da ima za na mizi že dve ugodni ponudbi Reala in Barce. Odličen španski napadalec si po težki sezoni v dresu Valencie želi kariero nadaljevati v novi sredini, zanj pa se zanimajo še pri Chelseaju, Tottenhamu in Juventusu, še pišejo španski časniki. Pri Marci so že v začetku maja poročali, da je Real Valencii ponudil 35 milijonov evrov za Villo. Hkrati je Cesc Fabregas dejal, da bi bil Villa idealen napadalec za londonski Arsenal. Vrednost nogometaša pa se bo kaj lahko povzpela v višave, če bo seveda na Euru še naprej nizal tako odlične predstave kot proti zbornaji komandi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.