Šport > Nogomet
14 ogledov

Villa žongliral pred 35.000 navijači

1/15
Žurnal24 main
Okrog 35.000 navijačev Barcelone je v petek pozdravilo novega katalonskega napadalca Davida Villo, ki se je predstavil v majici kluba in kot običajno malce požongliral za navijače in fotografe.

Kot je znano, je podpisal štiriletno pogodbo, njegova odškodnina pa znaša 200 milijonov evrov. "Eden od razlogov, da sem podpisal za Barcelono, je tudi ta, da imam v tukajšnjem moštvu veliko prijateljev. Vem, da ne bom imel težav, saj so mi nekateri od njih pomagali, da sem postal njihov soigralec. Ponosen sem, da me je Barca znova želela zvabiti v svoje vrste (po neuspešnem poskusu lansko sezono, op. a.). Nikoli nisem dvomil, kam bom prestopil,“ je dejal 28-letni Asturijec, ki bo nosil številko sedem. Športni direktor Txiki Begiristain je pojasnil, da Villov prihod ne ogroža statusa Zlatana Ibrahimovića ter da je nova moč španskih prvakov „popolnoma kompatibilna z Ibrahimovićem“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.