Šport > Nogomet
22 ogledov

Villarreal kaznovan, storilca še iščejo

Villarreal Ceta Vigo Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Španski nogometni prvoligaš Villarreal bo moral zaradi incidenta v zaključu tekme s Celto plačati 6000 evrov kazni. Storilca, ki je povzročil prekinitev obračuna, še iščejo.

Ligaško tekmo 24. kroga Primere División med Villarrealom in Celto je prekinil solzivec, ki je priletel na igrišče stadiona El Madrigal. Navijače so nemudoma evakuirali, medtem ko so nogometaši za dobrih 20 minut pobegnili v garderobe.

Villarreal je doletela kazen v višini 6000 evrov, za nameček pa je s strani Španske nogometne zveze dobil še pisni opomin, da bo stadion zaprt za nedoločen čas, če bo v bližnji prihodnost prišlo do podobnega incidenta.

Nedeljska tekma med domačo ekipo in Real Betisom bo potekala po načrtih, Villarreal pa bo počastil navijače, ki so 15. februarja mirno zapustili svoje sedeže in niso podlegli množični histeriji. Čeprav je evakuacija potekala brez težav, je zdravniško pomoč poiskalo približno 20 navijačev, nihče od njih pa ni bil resneje poškodovan.

Policija še vedno išče storilca, ki je povzročil kaos na domačem stadionu Villarreala. Osumljenec je moški, visok približno 170 centimetrov in oblečen v temna oblačila. Policija verjame, da je bil napad pripravljen vnaprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.