Šport > Nogomet
26 ogledov

Villas-Boas: Bale ne gre nikamor

gareth bale EPA
Vezist Tottenhama Gareth Bale, ki velja za enega izmed najbolj obleganih nogometašev na svetu, naj bi po besedah trenerja Andréja Villas-Boasa tudi v prihodnji sezoni igral za Spurse. Velškega reprezentanta si sicer želita Real Madrid in Bayern München.

Trener Tottenhama André Villas-Boas je zanikal namigovanja, da bo Gareth Bale ob koncu sezone zapustil White Hart Lane.

Prvi zvezdnik Spursov je bil pred dnevi s strani Združenja poklicnih nogometašev izbran za najboljšega igralca v Angliji, ponudbo za njegov prestop pa naj bi pripravljala Real Madrid in Bayern München. ''Cena nima nobenega pomena, saj je Bale naš igralec. Če želimo izpolniti cilje in še napredovati, ga moramo zadržati v klubu,'' je povedal Villas-Boas in dodal: ''Informacije, s katerimi razpolagam, mi zagotavljajo, da bo prihodnje leto igral za Tottenham, ne glede na to, ali se uvrstimo v Ligo prvakov ali ne.''

Tottenham se trenutno nahaja na petem mestu Premier lige, ki še vodi v Evropsko ligo. Spursi za četrtouvrščenim Arsenalom, ki ima s tem zagotovljen nastop v kvalifikacijah za Ligo prvakov, zaostajajo za dve točki.

Bale je v letošnji sezoni dosegel že 24 zadetkov, 27. junija 2012 pa je pogodbo s Tottenhamom podaljšal še za štiri leta. ''Veliko srečo imam, da lahko igram v tako izjemni ekipi. Veliko dolgujem svojim soigralcem in trenerju, ker so mi izkazali toliko zaupanja,'' je povedal Bale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.