Šport > Nogomet
35 ogledov

Villas-Boas = "Mourinhov sin"

andre villa boas Reuters
Nogometaš Tottenhama Benoît Assou-Ekotto je izrazil zadovoljstvo nad delom Andrea Villasa-Boasa. Kamerunec je trenerja Spursov, ki na prvih dveh tekmah niso zabeležili zmage, poimenoval kar "Mourinhov sin".

Nogometaši Tottenhama so bili na pragu prve zmage v letošnji sezoni angleške Premier League, nato pa je v 90. minuti za izenačenje poskrbel Morrison in West Bromwichu priigral točko.  Villas-Boas, ki je na klopi zamenjal Harryja Redknappa, si želi pri Spursih povrniti ugled, potem ko so ga marca nagnali s klopi Chelseaja.

Assou-Ekotto, strelec zadetka na tekmi z West Bromwichem, je prepričan, da se jim pod taktirko Portugalca obeta lepa prihodnost. "Dober je. Ima drugačen način dela, zato so učimo novih stvari. On je kot sin Joseja Mourinha, ker je v preteklosti sodeloval z njim in ima podoben stil. Če bomo več časa posvetili taktiki, bomo zmagovali," je zaključil Kamerunec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.