Šport > Nogomet
20 ogledov

Villas-Boasu 70 milijonov funtov za prestope

chelsea trener andre villas-boas Reuters
Po poročanju portala Goal.com je prihod Andrea Villas-Boasa k Tottenhamu le še vprašanje časa in naj bi ga uradno najavili v kratkem. Za okrepitve naj bi 34-letni Portugalec imel na voljo kar okrog 70 milijonov funtov.

Andre Villas-Boas naj bi bil sicer že vpleten v kadrovske odločitve Tottenham Hotspursov, sodeloval je pri prestopu Gyflija Sigurdssona iz Hoffenheima, ki naj bi se zgodil že v naslednjih nekaj urah, prav tako pa bo v severni London prišel branilec Ajaxa Jan Vertonghen.

Spurse naj bi poleti zapustilo kar nekaj nogometašev. Vedran Čorluka je že odšel k moskovski Lokomotivi, na izhodnih vratih naj bi bili še Niko Kranjčar, Luka Modrić, Giovani dos Santos, David Bentley in Heurelho Gomes. Pri Tottenhamu bi se radi okrepili na mestih klasičnega napadalca, ustvarjalnega ofenzivnega vezista in vratarja. V javnosti so se že pojavila imena nekaterih možnih okrepitev. To so Emmanuel Adebayor, Leandro Damiao, Joao Moutinho, Loic Remy in Hugo Lloris.

Villas-Boas je sicer marca letos izgubil službo pri mestnem tekmecu Tottenhama Chelseaju, potem ko so "modri" kazali slabo formo na vseh frontah, pred tem pa je izjemno uspešno vodil Porto, ki ga je popeljal tudi do zmage v Ligi Europa. Pri Spursih so mu za glavni cilj postavili ponovno uvrstitev v Ligo prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.