Šport > Nogomet
17 ogledov

Vincente tudi uradno podpisal z Olimpijo

vicente olimpija nkolimpija.si
Brazilski nogometaš William Vicente Franklin je nova okrepitev NK Olimpije. Dvaindvajsetletnik se bo v Ljubljano preselil iz Nove Gorice, kjer je igral zadnji dve sezoni. Brazilec je že tretja okrepitev pred začetkom prihodnje sezone, saj sta pogodbi že podpisala Damjan Trifković in Aris Zarifović.

Vicente je v petinštiridesetih nastopih za Hit Gorico zabil sedem golov. Zvestobo je ljubljanskemu klubu obljubil za naslednje tri sezone (do 31. 5. 2015) in se bo novim soigralcem na treningih pridružil ob začetku priprav 6. 6., le slab teden kasneje pa bo praznoval 23. rojstni dan. Hitri Brazilec se najbolje znajde na krilu ali v konici napada, v Novo Gorico pa je prišel pred letom in pol iz Figueirense FC.

"Športni direktor Mile Aćimović mi je predstavil projekt in me prepričal, da je Olimpija zame najboljša izbira. V Ljubljano prihajam zaradi športnih motivov. Imel sem sicer še nekaj ponudb iz tujine in tudi eno zanimivo ponudbo slovenskega kluba, vendar sem prepričan, da sem izbral pravilno," je po podpisu pogodbe povedal Vicente, ki mu bo v Ljubljani družbo delala tudi soproga Priscila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.