Šport > Nogomet
21 ogledov

Viole ne komentirajo prašičje glave

Ibraimi Mertelj Olimpija Ljubljana Maribor večni derbi Dejan Mijović
Najbolj vijolični od mariborskih navijačev Viole niso želeli komentirati upodobitve mariborskega grba na prašičji glavi, kar so pripravili Green Dragons. Za Roberta Berića in Aleša Mertlja vlada zanimanje iz tujine.

"V Ljubljano se odpravljamo v velikem številu, z vlakom, busi, kombiji, avti, mariborskih navijačev bo bržkone še več kot na zadnji tekmi v Stožicah, pričakujemo zmago Maribora," niso bile zgovorne Viole, ki naj bi jih bilo v Ljubljani okrog 500. Naše vprašanje, kaj si mislijo o upodobitvi mariborskega grba na prašičji glavi, pa ni dobilo odgovora.

Po večnem derbiju med Olimpijo in Mariborom, ki bo na sporedu danes ob 20.30 (z našim komentarjem v živo, seveda), si bodo nekateri nogometaši lahko še dvignili ceno, že zdaj pa je jasno, da se vijoličastim prej ali slej obetajo novi cekini v blagajni na račun prestopov nogometašev.

"Za Roberta Berića vlada veliko zanimanje ne le iz Italije, ampak tudi iz Nemčije. Imen klubov vam ne morem izdati. Na tržišču je zelo zanimiv Aleš Mertelj, a ne gre za italijanske klube. Rok Baskera, mladinec kluba Simer Šampion, je odšel v mlado ekipo Genoe," je za zurnal24.si potrdil agent Amir Ružnić. V zadnjem tednu so sicer iz italijanskih medijev privrele informacije, da je Darko Milanič kandidat za trenerja Palerma, vendar o tem v mariborskem taboru ne želijo govoriti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.