Šport > Nogomet
135 ogledov

Virus se je razširil, slovenski prvoligaš v karanteni

covid-19 koronavirus Profimedia
Potem ko je bil na testu pozitiven trener, so po naknadnih testiranjih potrdili še osem primerov okužbe v vrstah slovenskega nogometnega prvoligaša.

Slovenski nogometni klub Domžale je v lokalnem zdravstvenem domu opravil testiranje na novi koronavirus in sporočil slabo novico, saj je okuženih devet ljudi.

V torek je bila potrjena okužba pri glavnemu trenerju Dejanu Djuranoviću, v luči tega razkritja pa je test nemudoma opravil tudi preostanek članskega moštva. Rezultati žal niso najbolj spodbudni.

Pri 32 testiranjih igralcev, trenerjev in ostalih članov strokovnega štaba je prišlo do dodatnih osmih pozitivnih primerov, so sporočili iz Domžal, so sporočili iz Domžal.

domžale | Avtor: Profimedia Profimedia

Deveterica bo naslednjih 14 dni preživela v karanteni, vsi, ki so bili negativni, pa bodo novo testiranje opravili konec tedna.

Domžalčani so o tem že obvestili Nogometno zvezo Slovenije in čakajo na naslednja navodila.

Znana je že usoda nedeljske tekme 8. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti Muri (17.30). "Pri NZS so zavrnili prošnjo za prestavitev nedeljske tekme, tako da bo domače srečanje z Muro odigrano po prvotno delegiranem terminu," so potrdili Domžalčani, ki jih prihodnji četrtek v 9. krogu čaka še gostovanje v Kidričevem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.