Šport > Nogomet
21 ogledov

Visoka kazen za norčevanje iz treninga

Michael Chopra prečiščen tvit Reševalni pas/Twitter
Angleški drugoligaš Blackpool je kaznoval nogometaša Michaela Chopro, ki je na svojem Twitter računu objavil neprimeren komentar nedavnega treninga ekipe.

Angleški nogometaš Michael Chopra se je nedavno pojavil na treningu svojega moštva Blackpool in bi z videnim vse prej kot zadovoljen. Svoje nezadovoljstvo je s širnim svetom delil prek svojega računa na Twitterju, a je za to ubral precej netaktne besede.

"Je***na šala je bilo to, na treningu samo 6 pof****ih igralcev, nato izvedel, da bo trening vodil kondicijski trener," je zapisal 30-letni napadalec.

Čeprav je bil grobi zapis kmalu umaknjen, je bila škoda storjena, vodstvo kluba pa besno. Chopri so naložili kazen 10.000 funtov opozorilo pred prihodnjim tovrstnim pritoževanjem. Denar bo klub namenil skladu prek katerega financirajo pomoč skupnosti v mestu Blackpool.

"Tako trener kot direktor kluba sta seznanjena in razočarana z vsebino tvita, kar je spodbudilo to kazen. Nogometaš, ki se sicer lahko pritoži, se je kasneje za besede opravičil in ga tudi odstranil iz svojega računa," so zapisali pri klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.