Šport > Nogomet
16 ogledov

Visoki oceni za Iličića in Bačinovića

Višjo oceno od Armina Bačinovića je prejel zgolj prvi zvezdnik Palerma Javier Pa Žurnal24 main
Palermov Javier Pastore je bil s hat-trickom junak 12. kola Serie A. Na goal.com je za svojo predstavo prejel oceno 9,5. Visoki oceni tudi za Iličića in Bačinovića.

Javier Pastore je tudi po zaslugi odličnih asistenc slovenskih kolegov Josipa Iličića in Armina Bačinovića trikrat zatresel mrežo na sicilianskem derbiju proti Cataniji in bil najbolj zaslužen za zmago Palerma s 3:1.

Na nogometnem portalu goal.com so mu namenili izjemno visoko oceno 9,5, ob obrazložitvi pa zapisali: "Kaj lahko povemo o tej vzhajajoči zvezdi? Je prihodnost nogometa. Trikrat je zatresel mrežo velikega rivala iz Sicilije. To je bil dan, o katerem bodo navijači Palerma govorili še leta."

Pri goal.com je bil takoj za Pastorejem najbolje ocenjeni nogometaš rožnatih Armin Bačinović, ki je za svojo predstavo prejel oceno 7,5. "Bačinović je spet odlično opravil vlogo kreatorja. Zraven je bil pri prvem zadetku, njegova predstava pa je bila spet na vrhunskem nivoju. V mnogo čem spominja na zvezdnika Milana Andreo Pirla," je oceno za nekdanjega igralca Maribora obrazložil spletni komentator. Josip Iličić je bil kljub temu, da spet ni zadel, pohvaljen in prejel zelo dobro oceno 7,0. "Ni izkoristil vseh priložnosti, enkrat pa mu je sodnik neupravičeno razveljavil zadetek in dosodil prepovedani položaj. Z dolgo in natančno podajo je sodeloval pri tretjem zadetku," pa je obrazložitev sedmice za vzhajajočega slovenskega zvezdnika.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.