Šport > Nogomet
38 ogledov

Vitesse v roke Jordanii

Dalibor Stevanović je na Nizozemskem odigral svojo tretjo sezono. (Foto: MC NZS. MC NZS.si
Novi lastnik nizozemskega nogometnega kluba Vitesse, za katerega brca tudi Dalibor Stevanović, Merab Jordania po lastnih besedah obljublja več denarja za nakup igralcev in nov kompleks za trening.

Slovenskemu nogometašu Daliborju Stevanoviću in njegovemu klubu Vitesseju iz Arnhema se obetajo vsaj finančno malce boljši časi. Novi lastnik nizozemskega prvoligaša, gruzijski poslovnež Merab Jordania, namreč obljublja več denarja za nakup igralcev, zgradil pa naj bi tudi nov kompleks za trening.

Vitesse je s prevzemom Jordanie – ta si je zadal cilj osvojiti naslov nizozemskega prvaka v treh letih – postal prvi nizozemski prvoligaš s tujim lastnikom. Jordania se je sicer še pohvalil, da ima dobre odnose z velikimi klubi, kar naj bi kmalu obrodilo sadove. Koliko je Jordania plačal za prevzem kluba, ni znano. Vitesse je v tej sezoni v prvih dveh kolih vknjižil zmago in poraz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.