Šport > Nogomet
22 ogledov

Vodstvo Olimpije bo ukrepalo

avto bmw, nk olimpija, invalidi, parkiranje Žurnal24 main
V Olimpiji obljubljajo, da bodo našli svoja člana, ki sta parkirala na prostoru za invalide. "Verjamem, da je bilo to le za kratek čas. Upam, da je bilo tako. Vsekakor bomo ukrepali," je dejal Simon Sešlar.

Potem ko je naša bralka fotografirala dve sponzorski vozili nogometnega kluba Olimpija v enem od nakupovalnih središč na parkirnih mestih za invalide, smo za komentar prosili športnega direktorja kluba, Simona Sešlarja. "Ugotovili bomo, kdo je parkiral oziroma kdo je lastnik teh dveh vozil, in nato po našem pravilniku vedenja stvar sankcionirali. Poleg tega bomo opravili dodatne razgovore z igralci, naj pazijo na te zadeve, saj so vednarle javne osebnosti. To je kodeks vedenja, ki ga morajo poznati tako ali tako. Verjamem, da je bilo to le za kratek čas. Upam, da je bilo tako in da to ni praksa. Vsekakor bomo ukrepali."

Z igralci so se v klubu že pogovorili, a še niso ugotovili, kdo je vozil ti dve vozili. "To bomo rešili, a znotraj kluba." Za športnike ne smejo veljati posebna pravila. "Vsekakor ne! Verjamem in sem prepričan, da je bilo to le za kratek čas in da to ni stalna praksa," je ponovil Sešlar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.