Šport > Nogomet
30 ogledov

Vodstvo Reala Mourinhu: "Ne blebetaj!"

Mourinha so pri Uefi kaznovali. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Jose Mourinho je vsaj toliko kot po svojih uspehih v svetu nogometa poznan tudi po svojih številnih sporih s sodniki. No, vodstvo Real Madrida izpadov Portugalca očitno ne bo prenašalo.

Vodstvo španskega velikana Real Madrida se boji za svoj ugled v svetu nogometa. Skrb se pojavlja predvsem zaradi številnih izpadov portugalskega stratega na klopi Reala Joseja Mourinha. Portugalec vedno znova opozarja nase v nenehnih bojih z novinarji, trenerji in sodniki.

Španski dnevnik Mundo Deportivo poroča, da sta se v torek sestala Mourinho in predsednik kraljevega kluba Florentino Perez, ki je nekdanjega trenerja italijanskega Interja prosil, naj bolj umirjeno vodi tekme in pogovore s sedmo silo. Želi, da neha komentirati sodniške odločitve, ki Portugalcu nikoli niso po volji.

Mourinho je trenutno kaznovan z dvema tekmama prepovedi vodenja moštva. Kazen se nanaša na tekmo španskega pokala proti tretjeligašu Real Murcii, na kateri je javno žalil sodnika, ki po njegovem ni sodil dobro.

Pri Interju izključen osemkrat
Kot zanimivost pa dodajmo, da so nekatere spletne stavnice v svojo ponudbo že dodale stave, kolikokrat bo trener Reala v tej sezoni izključen. V dveh sezonah, ki jih je preživel na klopi aktualnega italijanskega in evropskega prvaka Interja, je bil izključen kar osemkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.