Šport > Nogomet
9 ogledov

Vojne proti Mourinhu se ne da dobiti

Alves Valdes Barcelona Santos svetovno klubsko prvenstvo klubsko SP slačilnica T Reševalni pas/Twitter
Branilec Barcelone Dani Alves je prepričan, da igra v najboljši ekipi na svetu, Jose Mourinho, trener Reala, pa jim to še kako zavida. "Mourinho je oseba, ki igra svojo vlogo in zmanjšuje uspehe drugih."

Daniel Alves je Joseju Mourinhu s tem le vrnil za njegovo izjavo, da je Barcelona do naslova svetovnega klubskega prvaka prišla po nekaj zmagah na "malih" tekmah. "Mourinho je oseba, ki igra svojo vlogo in zmanjšuje uspehe drugih. Edina stvar, ki ima neko vrednost, so njegove zmage. To je njegova osebnost in mi to spoštujemo," je bil piker Brazilec in nadaljeval: "Moje mišljenje je nekoliko drugačno. Da bi odigrali teh nekaj 'malih' tekem, kakor jim pravi on, morate osvojiti Ligo prvakov. Mi smo to naredili in srečni smo zaradi tega. Zavist je slaba stvar."

"Ne obremenjujemo se z Real Madridom, ker se ne počutimo podrejene v primerjavi z njimi. Ko je tako, potem take kritike ne pomenijo nič. Mene osebno sicer nekoliko moti neprestano zmanjševanje vrednosti naših uspehov. To je nekaj, česar ne razumem, prav tako pa mi je jasno, da je to vojna, ki se je ne da dobiti. Mi bomo še naprej igrali na vso moč in poskušali otežiti delo našim nasprotnikom," je še dodal Dani Alves.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.