Šport > Nogomet
47 ogledov

Volaš podpisal, tri okrepitve Rudarja

maribor celje pokal prvak milanič volaš handanović Boštjan Tacol
Dalibor Volaš bo v naslednji sezoni igral za albansko moštvo Partizani Tirano, ki po izključitvi Skenderbuja iz evropskih tekmovanj igra v kvalifikacijah za ligo prvakov.

Klub iz Tirane je na spletni strani potrdil prestop, Volaš pa je podpisal enoletno pogodbo. Volaš je v Sloveniji igral za Koper, Bonifiko, Maribor in Nafto Lendavo, v Moldaviji za Šerif, v Rusiji za Mordovijo, na Madžarskem za Debrecen in v Maleziji za Pahang.

Rudar končal s kadrovanjem

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Rudarja Velenja je teden dni pred začetkom sezone Prve lige Telekom Slovenije končalo s kadrovanjem.

Kot zadnji so v Velenju pogodbe podpisali francoski osrednji branilec Jean Claude Billong, nekdanji branilec in kapetan Domžal Darko Zec ter hrvaški napadalec Bojan Vručina.

Dvaindvajsetletni osrednji branilec Billong je Rudarju obljubil enoletno zvestobo z možnostjo podaljšanja še za eno sezono. Billong je svojo športno pot pričel v Franciji, med sezono 2014/15 se je iz Mantoisa preselil v ZDA, kjer je branil barve kluba New York Red Bulls. Nazadnje je igral v portugalskem Leixoesu.

Zec je 27-letni branilec, igralec in nekdanji kapetan Domžal, ki je z omenjeno ekipo osvojil štiri lovorike, naslov državnega prvaka, naslov pokalnega prvaka in dva superpokala.

Kar 194 cm visok nogometaš je v prejšnji sezoni odigral 23 tekem in dosegel dva gola. Skupaj je v rumenem dresu odigral 189 tekem in dosegel 14 golov.

Vručina, 31-letni izkušeni napadalec, je večino tekem odigral v hrvaški prvi ligi, med drugimi je nastopal tudi za nemški Duisburg in izraelski Hapoel iz Tel Aviva.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.