Šport > Nogomet
15 ogledov

Vragi želijo De Geo

David De Gea, vratar, Atletico Madrid Žurnal24 main
Pri Manchester Unitedu intenzivno iščejo vratarja, ki bo v naslednji sezoni zamenjal legendarnega Nizozemca Edwina van der Sarja. Prvi na seznamu želja je 20-letni član madridskega Atletica David De Gea.

Vratarjev agent Hector Rincon je potrdil, da je prišlo do pogovorov: "Res smo se pogovarjali z Manchester Unitedom, ampak najprej se morata dogovoriti oba kluba. Res pa je tudi, da je De Gea tarča številnih evropskih velikanov."

Pa so pri Atleticu pripravljeni prodati 20-letnega De Geo, pred katerim je velika kariera? "To morate vprašati klub. Kar lahko povem, je, da je De Geova odškodnina zdaj 20 milijonov evrov, ne vem pa, ali bi ga klub prodal za manj denarja. Moj varovanec ima pogodbo z Atleticom, če ga želi Manchester ali katerikoli drug klub, bo moral madridskemu klubu plačati to odškodnino ali pa se z njim kako drugače dogovoriti," pravi Rincon.

De Gea je bil pred odhodom v Anglijo že pred časom. Še preden je pri Atleticu postal pomemben igralec, ga je želel Wigan, a je klub ponudbo zavrnil. Zdaj si ga želijo veliko večji klubi. "Ne želim govoriti o imenih, povem pa lahko, da so ga pred kratkim želeli vsi veliki angleški in evropski klubi," še doda Rincon.

Pri Unitedu pa imajo že pripravljen rezervni scenarij. Če pri De Gei Rdeči vragi ne bi bili uspešni, bi svoje lovke usmerili v Schalke in njegovega prvega vratarja Manuela Neuerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.