Šport > Nogomet
472 ogledov

Vratar opravljal intervju tekom tekme

Guzan
V Ameriki so komunikacijo z nogometaši dvignili na nov nivo. Vratar je intervju opravljal kar tekom tekme.

Nedavna prijateljska tekma med reprezentanco ameriške nogometne lige MLS ter Juventusom v Atlanti, ki se je končala z zmago Italijanov po enajstmetrovkah, je bila nekaj posebnega.

Toda ne zaradi kakšnega posebnega zadetka, ali atraktivne poteze, pač pa zaradi inovacije pri spremljanju tekem po televiziji.

Da bi samo igro ter njene igralce še bolj približali množicam, so uredniki ameriškega ESPN-a odšli še korak dlje od navadnih metod prenosa tekem. Z vratarjem so namreč opravljali intervju kar tekom tekme!

Na dres vratarja ekipe MLS-a Brada Guzana je bil namreč pripet mikrofon, sam vratar pa je imel tudi slušalke, tako da je lahko, ko je imel čas, odgovarjal na vprašanja novinarjev iz studia. Prav tako so lahko gledalci ves čas poslušali Guzanova navodila soigralcem.

Seveda ni bilo prvič, da se miniaturni mikrofoni ali kamere pripenjajo na športnikovo opremo, bilo pa je zagotovo prvič, da se je igralec kar tekom tekme pogovarjal z novinarji ter opisoval dogajanje na igrišču.

Tu si lahko pogledate, kako je to izgledalo:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.