Šport > Nogomet
63 ogledov

Vremenarka izpolnila obljubo: goli tek za Francijo

Doria Tillier Youtube
"Pi**a, 2:0 za Francijo. Sem že nervozna," je na Twitterju med torkovo tekmo dodatnih kvalifikacij zapisala francoska voditeljica Doria Tillier. Grozil ji je namreč striptiz.

Obljuba dela dolg in Doria Tillier je to spoznala na lastni (goli) koži. Ena od najbolj zaželenih Francozinj, sicer vremenarka na televiziji Canal+, je po prepričljivem porazu domače reprezentance v Ukrajini dejala, da se bo slekla, če se galskim petelinom uspe uvrstiti na svetovno prvenstvo v Braziliji.

Možnosti ni bilo veliko, toda Francozi so v Parizu zaigrali kot prerojeni, ko pa je bilo na semaforju že 2:0 (skupno 2:2) in je domače moštvo potrebovalo le še en zadetek za njen striptiz, se je oglasila prek Twitterja.

"Pi**a, 2:0 za Francijo. Sem že nervozna," je zapisala Tillierjeva, ki si jo je gole očitno še bolj od Francozov želel videti Oleg Gusev. Ukrajinski nogometaš je namreč zabil odločilni avtogol in gostitelje naslednjega evropskega prvenstva poslal v Brazilijo, simpatično voditeljico pa na goli tek po jasi.

Sedemindvajsetletna manekenka je sicer obljubila, da bo vremensko napoved vodila gola, če si Francozi priigrajo uvrstitev na mundial. Že ob predvajanju njenega golega teka pa ji je bilo vidno neprijetno. Toliko o velikih besedah. In hvala Olegu.

Komentarjev 2
  • jgm 11:01 22.november 2013.

    Vremenarka izpolnila obljubo: Nič ni izpolnila! Goljufala je! Zbežala je 100 m mimo kamere in na posnetku se ne vidi, da je to ona.

  • stela 11:21 21.november 2013.

    Ženska ni ZATEKLA ampak je STEKLADŽIZS, žurnal ima pa res novinarje za crknt