Šport > Nogomet
43 ogledov

Vrnili igralca, dva posla pa padla v vodo

Rok Baskera, NK Krško Profimedias
V vrste slovenskih prvakov, nogometašev Olimpije, se je iz Krškega vrnil krilni napadalec Rok Baskera.

Triindvajsetletni Celjan Rok Baskera, ki je med letoma 2012 in 2016 za zmaje zbral 52 nastopov, v katerih je dosegel dva gola, je z Ljubljančani podpisal pogodbo do konca sezone.

Potem ko sta prestopa nizozemskega desnega bočnega branilca Thijsa Boume in angleškega krilnega napadalca nigerijskih korenin Nathana Oduwe padla v vodo, je vodstvo Olimpije vrnilo v klub znan obraz, ki je pred odhodom v Krško štiri leta nosil zeleni dres. Pogodba je podpisana do konca sezone z možnostjo podaljšanja še za dve leti.
 
"Ko sem lansko poletje zapuščal Olimpijo, sem se šele zavedel, za kako velik klub gre. Vračam se v znano okolje in komaj čakam, da zopet zaigram v zelenem dresu. Nikoli nisem skrival svoje privrženosti do meni ljubega kluba, v katerem sem odigral nekaj dobrih tekem, a se tudi težje poškodoval, tako da nisem uspel pokazati vsega, kar znam," je po podpisu pogodbe z Olimpijo
dejal Baskera in dodal: "Znova bom združil moči z nekaterimi znanimi obrazi, obenem pa mi veliko pomeni, da klub sledi svoji strategiji razvoja z najvišjimi možnimi cilji. Upam in verjamem, da se bomo tudi ob koncu te sezone veselili naslova državnega prvaka. Želel bi se zahvaliti svojemu zastopniku Saši Zupanu, športnemu direktorju Ranku Stojiću in predsedniku Milanu Mandariću, ki so vselej verjeli vame in mi ponudili novo priložnost za dokazovanje v najboljšem slovenskem nogometnem kolektivu."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.