Šport > Nogomet
16 ogledov

Vrnitev v Ljudski vrt tri desetletja pozneje

Roman Zupan in Mateja Bon bosta 12. igralca na finalu Pokala Hervis. Žurnal24 main
Končana je akcija Postani 12. igralec in dvigni Pokal Hervis tudi ti!, zmagovalca pa sta postala Roman in Mateja, ki bosta na finalu nogometnega pokala del moštva Interblocka oziroma Kopra.
 
 

Pričakujem nepozabno izkušnjo in lep dan z nogometnimi profesionalci, predvsem pa sem navdušen, da se vračam na zelenico Ljudskega vrta več kot trideset let kasneje – takrat sem namreč kot mladinec Slavije na tem stadionu igral proti Mariboru.

Roman Zupan

 
Prvič v zgodovini pokala Slovenije oziroma Pokala Hervis se bo po en navijač vsakega od finalistov dobesedno prelevil v del ekipe oziroma postal 12. igralec ter tako doživel nepozabno izkušnjo. Ljubljansko moštvo bo spremljal Roman, koprsko pa Mateja. Kaj je lepšega, kot da se navijač svojega ljubljenega kluba prelevi v del ekipe in se iz navijaške tribune dobesedno preseli na igrišče? Takšno izkušnjo prvič doslej omogoča Hervis, glavni sponzor pokalnega tekmovanja, prek akcije Postani 12. igralec in dvigni Pokal Hervis tudi ti!, kjer je bil izžreban po en navijač Interblocka in Kopra. Akcija je potekala med 9. in 23. majem, srečna izžrebanca pa sta postala Roman Zupan iz Lukovice, ki bo spremljal moštvo Interblocka, in Mateja Bon iz Gažona, ki bo spodbujala koprsko moštvo.

Za Romana bo dogodek nekaj posebnega. "Veselim se izkušnje, predvsem zato, ker se tudi sam ukvarjam z nogometom. Sem namreč kapetan veteranske ekipe iz Doba, sicer pa slovensko prvoligaško sceno redno spremljam," je povedal Roman, ki pogosto obiskuje tekme Interblocka. "Tudi v tej sezoni sem bil na veliko tekmah, tako da ekipo Interblocka dobro poznam." Na drugi strani bo koprsko moštvo od blizu spodbujala Mateja, ki ob nogometu redno spremlja tudi ostale športe, predvsem rokomet in odbojko. O razpletu finalnega srečanja Pokala Hervis na kratko pravi: "Rezultata ne želim napovedovati, pomembno je le, da zmaga Koper." V zmago "svojih" varovancev je prepričan tudi Roman, ki napoveduje zmago Interblocka z 2:0. "Po mojem mnenju bo odločila mladostna zagnanost in borbenost Interblocka. Moštvo je mlado in prepričan sem, da bo to odločilnega pomena," pravi Roman.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.