Šport > Nogomet
2 ogledov

Vroče gostovanje Dinama

Navijaška kultura je v Srbiji dosegla dno in policija je morala ukrepati. FOTO: Žurnal24 main
Zagrebški Dinamo bo v drugem kolu nogometne Lige Europa v četrtek gostoval v Temišvarju. V tem romunskem mestu s 320 tisoč prebivalci živi tudi okrog sedem tisoč Srbov.

Po spletnih straneh je mogoče prebrati zapise, da navijači beograjske Crvene zvezde pripravljajo poseben sprejem za zagrebško navijaško skupino Bad Blue Boys. "Ne želim ničesar napovedovati, ampak ne bi bilo dobro, če bi se Dinamovi navijači v mestu srečali z Delijami. Teh je tu veliko," je za hrvaški časnik Sportske novosti dejal neimenovani sogovornik in dodal: "BBB svetujem, da v Temišvar ne pridejo z avtomobili, saj bi s tem lahko izzvali incidente. Seveda niso vsi Srbi sovražno nastrojeni, ampak Delije se bodo zagotovo želele spopasti z Zagrebčani."

Romunski klub je sicer dobro začel drugo najmočnejše evropsko tekmovanje. V prvem kolu je v gosteh z Ajaxom odigral 0:0 in tako napovedal kandidaturo za eno od prvih dveh mest, ki vodijo v drugi del tekmovanja. Dinamo je za uvod doma izgubil z Anderlechtom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.