Šport > Nogomet
23 ogledov

Vroči turnir nogometa na mivki

Tudi v nogometu na mivki razumljivo prevladujejo Brazilci. Na fotografiji je nji Žurnal24 main
Šport, ki so ga izumili Brazilci, je v zadnjih letih že zavzel svet. 2. julija bo v Ljubljani na sporedu eden največjih turnirjev nogometa na mivki, 32 ekip pa se bo pomerilo za glavno nagrado.

Soccerbox – specializirana nogometna trgovina ob svojem 1. rojstnem dnevu v sodelovanju z BTC-jem organizira SOCERBOX BEACH TOURNAMENT 2010, dvodnevni nogometni dogodek na mivki, ki bo potekal 2. in 3. 7. 2010 na Aleji Mladih v BTC-ju v Ljubljani.

PRIJAVA
Prijave do zapolnitve ekip so možne na elektronskem naslovu: info@soccerbox.si in na Soccerbox Facebook strani. Ob prijavi je treba navesti: IME EKIPE ter OSEBNE PODATKE TEKMOVALCEV!

Turnir je omejen na 32 ekip in bo potekal po turnirskem sistemu aktualnega SP, ki trenutno poteka v JAR. Prijava na turnir je brezplačna in je omejena na 4 igralce (3+1), ki morajo biti rojeni pred 1. 1. 1995. Ostala pravila bodo tekmovalci prejeli ob potrditvi prijave. Dogajanje bodo popestrili glasbeni gostje in fizioterapevt, poskrbljeno pa bo tudi za prigrizke in osvežilno pijačo.

Poseben dogodek turnirja bo dražba dresov – med njimi Samirja Handanovića, Andraža Kirma in drugih, ki se bo začela že v ponedeljek, 28. 6. 2010, ob 8. uri ter bo potekala do petka, 1. 7. 2010, do 18.00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.