Šport > Nogomet
18 ogledov

"Vse je odvisno od selektorja"

Raúl iz tekme v tekmo dokazuje, da je še vedno eden najboljših napadalcev na sve Žurnal24 main
Legendarni Raúl González je v letošnji sezoni v dresu Schalkeja doživljal svojo drugo nogometno pomlad. Kaj lahko bi se zgodilo, da bi se nekdanji član Reala vrnil v špansko reprezentanco.

Raúl je odlično sezono kronal v soboto, ko je na olimpijskem stadionu v Berlinu s Schalkejem slavil v finalu nemškega pokala. Rudarji so s kar 5:0 odpravili Duisburg Gorana Šukala. Španski veteran je bil na igrišču od prve do zadnje minute, a se ni uspel vpisati med strelce. Kljub temu je za njim izjemna sezona. Za svojo prvo sezono v Bundesligi si zasluži le najvišje ocene. In prav nič presenetljivo so se znova začele pojavljati govorice, da bi Rául lahko znova zaigral za Španijo, aktualno evropsko in svetovno prvakinjo.

"Vem, da se govori o tem, a lahko rečem le to, da pridem, če me bo poklical selektor. Španija ima odlično moštvo in konkurenca je zelo huda. Vse je odvisno od selektorja," je o svojem povratku v reprezentanco dejal drugi najboljši strelec furije vseh časov (44 zadetkov na 102 tekmah).

Raúl pa ne razmišlja le o Španiji, temveč predvsem o Schalkeju. Skoraj 34-letni napadalec upa, da bo klub v naslednji sezoni še uspešnejši: "Tukaj mi je lepo in za klub dajem vse od sebe. Nadejam se, da bomo dobili nekaj okrepitev ter da bomo novo sezono pričakali še močnejši."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.