Šport > Nogomet
54 ogledov

''Vseeno mi je, na katerem položaju igram''

Zbor reprezentance, Kevin Kampl Katarina Ponjavić
"Zbrali smo se z željo, da proti Ukrajincem damo vse od sebe in iztržimo pozitiven rezultat," je ob včerajšnjem prihodu v reprezentančni tabor na Brdu pri Kranju povedal vezist Kevin Kampl.
"V mladi reprezentanci sem se že pomeril proti Ukrajincem, odigral sem pa tudi nekaj tekem proti njihovim klubom. Vem, da imajo kakovostne igralce," je množici novinarjev pojasnil Kevin Kampl, ki je z Bayerjem iz Leverkusna v zadnjih tednih doživel nekaj grenkih porazov v Ligi prvakov in nemškem prvenstvu.

"Zadnje tekme smo odigrali dokaj slabo, zato imamo v Bundesligi manj točk, kot smo jih načrtovali. V Ligi prvakov ni še nič izgubljenega, saj sta pred nami še dve tekmi. Imamo dobro ekipo in upam, da se bomo z zmagami dvignili na lestvici."

Uvrstitev na Euro fenomenalen uspeh

Tudi za Kampla bi bila uvrstitev na Euro 2016 pomemben mejnik v karieri: "Vsak nogometaš sanja o nastopu na tako velikem turnirju. Uvrstitev na Euro bi bila fenomenalen uspeh, za katerega bo potrebno na obeh tekmah dati več kot sto odstotkov. V kvalifikacijah smo odigrali nekaj dobrih tekem in to nam daje določeno samozavest. Na takšnih tekmah je vse mogoče. Morali bomo biti zelo pazljivi. Imamo dobro reprezentanco in po mojem mnenju bosta obe tekmi zelo izenačeni."

"V bistvu mi je vseeno na katerem položaju igram. Pomembno mi je le, da mi selektor ponudi priložnost. Na prvi tekmi moramo iztržiti dober rezultat in nato v Ljudskem vrtu dokončati delo," je za konec dodal Kampl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.