Šport > Nogomet
15001 ogledov

Vsega 21-letni zvezdnik Reala šokiral z novico, da je oče dveh otrok

Rodrygo z dvojčkoma instagram
Rodrygo Goes, eden ključnih nogometašev Reala v lanski sezoni Lige prvakov, je z objavami na družbenih omrežjih le potrdil, da je oče dvojčkov.

Rodrygo Goes je ima pri vsega 21 letih tako izjemno odgovorno nalogo, postal je oče dveh otrok. Mnogi so se seveda ob razkritju z javnostjo, da je postal oče dvojčkov – ti naj bi sicer bili stari okoli devet mesecev – vprašali, ali je mama njegova bivša partnerka Luana Atik Lopes, s katero sta se razšla pred slabima dvema mesecema. 

Handanović in Onana Šport Handanovićev naslednik se po novem škandalu umika

Ne, Luana Atik Lopes ni mama njegovih dveh otrok, pač pa je to kozmetičarka in manekenka Pamella Cristina Costa, ki ima sicer enega otroka (punčko) že od prej. Ko je zanosila, naj bi ji Rodrygo v sporočilu dejal: "Veter zapiha in ti zanosiš."

Rodrygo naj otroka sprva ne bi hotel priznati, zato se je za preživnino Pamella odpravila na sodišče. To je potrdilo, da je Rodrygo oče dvojčkov, kar se nenazadnje lahko opazi že z očmi, saj sta dvojčka izrezana kopija očeta. "Naredila sem test in on je prvi izvedel. Oče moje prve hčerke nima veliko stikov z njo. In on je tedaj komentiral: Le kako lahko moški to naredi hčerki? In danes mu gre slabše," je pred časom Pamella dejala za brazilske medije. 

Kot gre sklepati iz objav na družbenih omrežjih, je Rodrygo vendarle sprejel vlogo očeta, s Pamello naj bi se dogovorila tudi za preživnino in dneve, ko ima pravico do obiska svojih otrok, še dodajajo brazilski mediji. Sodišče v Braziliji naj bi sicer že letos februarja z DNK-testi potrdilo, da je Rodrygo biološki oče otrok. Zdaj se je 21-letnik očitno tudi sam to odločil deliti z javnostjo. Na družbenih omrežjih je delil videoposnetek z rojstnodnevne zabave svoje mlajše sestre, s katerega je razvidno, da dvojčka plešeta v naročjih očeta in dedka. 

George Cohen Črn dan Šport Umrl član legendarnega moštva, preživela sta ga le dva francoski navijači Nepravilnosti Šport Francozi zahtevajo ponovitev finala
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.