Šport > Nogomet
17 ogledov

"Vsi bodo želeli igrati za Al Wasl"

Diego Armando Maradona in njegovi novi delodajalci iz Dubaja. (Foto: EPA) EPA
Diego Maradona je postal trener dubajskega Al Wasla, ker pri podpisovanju igralcev ne bo nobenih denarnih omejitev. Zaradi Maradone pa bodo za ta klub zdaj želeli igrati vsi, pa meni prvi mož kluba.

Zdaj, ko je naš trener Maradona, bodo vsi želeli igrati za Al Wasl.
Ashraf Ahmad Mohammed
Diego Armando Maradona je prvič spregovoril kot novi trener kluba Al Wasl iz Združenih arabskih emiratov. Najbolj ga veseli, da ne bo imel nobenih omejitev pri podpisovanju igralcev, saj denar v Perzijskem zalivu ni težava. "To bo čudovita izkušnja, ki sem jo dolgo čakal. Ni me bilo treba posebej prepričevati, da sem rekel ja. Vesel sem, da sem dobil priložnost treniranja v državi, ki sicer nima svoj zvezd, a imajo veliko denarja, ki mi bo dal igralce, ki jih bom želel," je svojo odločitev za Al Wasl pojasnil nekdanji argentinski selektor. Za svoja pomočnika je izbral Hectorja Enriqueja in Alejandra Mancusa, ki sta z njim delala že lani na SP v Južni Afriki, ko jih je v četrtfinalu izločila Nemčija.

Za kakšen denar bo Maradona delal v Dubaju, ni znano, se pa zdaj za nekaj dni vrača v domovino, nato pa prileti nazaj v Zaliv, da bi začel svoje delo. Prva naloga bo nabor igralcev. "Na mizi je veliko imen, a ko se Maradona vrne, bo on izbral igralce, ki jih bo želel. Zdaj, ko je naš trener Maradona, bodo vsi želeli igrati za Al Wasl," je dejal prvi mož kluba, Ašraf Ahmad Mohamed.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.