Šport > Nogomet
16 ogledov

Vstopnic za Italijo še dovolj

Cassano, Suler Žurnal24 main
Iz Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da je za kvalifikacijski obračun med Slovenijo in Italijo v Firencah še več kot dovolj vstopnic.

Slovenska nogometna reprezentanca bo v začetku septembra igrala dve tekmi kvalifikacij za Euro 2012. Drugega septembra bo v Stožicah gostila Estonijo, štiri dni pozneje pa bo gostovala v Italiji. Kot sporočajo z Nogometne zveze Slovenije, je vstopnic in uradnih aranžmajev za tekmo v Firencah še dovolj, rok za nakup pa se izteče v ponedeljek.

"V ponedeljek, 22. avgusta, se izteče rok za nakup vstopnic in aranžmajev za septembrsko gostovanje nogometne reprezentance pri Italijanih v Firencah. Vstopnice in uradni aranžmaji Kompasa (edini z vključeno vstopnico) so izključno v Kompasovih poslovalnicah naprodaj slaba dva tedna in do zdaj je vstopnico ali aranžma kupilo približno 500 slovenskih ljubiteljev nogometa. Sektor stadiona Artemio Franchi, ki je namenjen gostujočim privržencem, ima dobrih 2000 sedežev, torej je strah, da bi vstopnic zmanjkalo, odveč, žal pa se hitro bliža zadnji rok za nakup, ki je omejen na štiri vstopnice, pri čemer morajo v skladu z italijansko zakonodajo kupci navesti ime, priimek in rojstni datum vseh imetnikov vstopnice," so sporočili z NZS.

Vstopnice prve kategorije na pokriti tribuni so na voljo zgolj v paketu z letalskim aranžmajem (670 evrov), ki je prav tako kot avtobusni aranžmaji (od 69 evrov + vstopnica) in zgolj vstopnice (po 11 evrov) naprodaj samo v poslovalnicah Kompasa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.