Šport > Nogomet
22 ogledov

Vstopnice na črnem trgu prek 900 evrov

santiago bernabeu EPA
Cena vstopnice za težko pričakovani El Clásico med večnima rivaloma Barcelono in Real Madridom je na črnem trgu presegla 900 evrov.

V Španiji narašča temperatura pred velikim spopadom Real Madrida in Barcelone, ki bi lahko odločilno vplival na razplet španske Primere División. Večna tekmeca se bosta pomerila v nedeljo, 23. marca, ob 21. uri, Barcelona pa bo poskušala zmanjšati zaostanek štirih točk, kolikor na prvenstveni lestvici znaša prednost kraljevega kluba.

Vstopnice za ogled tekme stanejo od 70 do 340 evrov, odvisno od lokacije na stadionu Santiago Bernabéu. Ker so vstopnice za največji spektakel, ki ga premore španska nogometna liga, že razprodane, so številni navijači srečo poskusili na črnem trgu, kjer se cene gibljejo od 300 pa do več kot 900 evrov.

Vsem tistim, ki niso pripravljeni odšteti toliko denarja, ostaja še ena možnost. Na dan tekme bodo ob 10. uri zjutraj začeli prodajati sezonske vstopnice navijačev, ki se tekme ne bodo udeležili. Po pričakovanju naj bi te pošle v nekaj minutah. Bernabéu sprejme 83.000 obiskovalcev, od tega jih 63.000 pripada lastnikom sezonskih vstopnic. Večino preostalih sedežev so zasedli člani madridskega kluba, ki so vse razpoložljive sedeže pograbili v manj kot petih minutah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.