Šport > Nogomet
12 ogledov

Vučkić bo krakal do 2016

Vučkićevo podaljšanje pogodbe je takole pospremila uradna stran kluba. Haris se Nufc.co.uk
Iz anlgeškega premierligaša Newcastle Uniteda so v soboto sporočili, da je slovenski reprezentant Haris Vučkić z njimi podaljšal pogodbo. Ta ga bo na stadionu St. James' Park obdržala do leta 2016.
Našim navijačem bi rad sporočil, da bodo od mene kot igralca vedno dobili sto odstotkov. Še več - komaj čakam na priložnost, da zaigram pred vami.
Haris Vučkić

Angleški prvoligaš Newcastle United je sporočil, da je s slovenskim reprezentantom Harisom Vučkićem podaljšal pogodbo do leta 2016. To je kar petinpolletno podaljšanje trenutnega razmerja s srakami, ki so jim je pred kratkim podaljšano zvestobo že obljubili Steven Taylor, Mike Williamson in Nile Ranger.

"Tukaj sem že nekaj let in dobro sem se ustalil. Dobro je, da smo uredili pogodbo," je po podpisu pogodbe povedal Vučkić. "Našim navijačem bi rad sporočil, da bodo od mene kot igralca vedno dobili sto odstotkov. Še več - komaj čakam na priložnost, da zaigram pred vami, ko se bo moja kariera tukaj razvila še naprej," je nekaj besed navijačem s tribun St. James' Parka še namenil Vučkić, ki ob prihodu v Slovenijo nikoli ni skrival navdušenja nad črno-belimi "feni". 

Haris je igralec z velikim potencialom, za katerega mislimo, da bi lahko imel izjemno prihodnost tukaj pri Newcastlu.
Alan Pardew

"To sezono sem iz prve roke videl, kako fantastični in čustveni navijači ste in to me zares navdušuje," je elegijo svojim častilcem nadaljeval Vučkić. "Vem, da lahko pri Newcastlu napredujem, učil pa se bom le tako, da bom vsak dan preživljal s tako kakovostnimi in izkušenimi nogometaši, kot jih imamo tukaj. Igranje proti Chelseaju in Arsenalu je bilo v tej sezoni zame neverjetna izkušnja, najlepši trenutek pa zmaga na Stamford Bridgu," je še zaključil.

Nekaj besed o nekdanjem nogometašu Domžal je povedal tudi novi trener Alan Pardew: "Haris je igralec z velikim potencialom, za katerega mislimo, da bi lahko imel izjemno prihodnost tukaj pri Newcastlu. Podpis nove pogodbe je odlična novica za vse strani." Na premierni nastop Vučkića v Premier League sicer še čakamo. Blizu mu je bil na začetku sezone, ko je bil na gostovanju pri Manchestru Unitedu na klopi, nato pa je s prvo ekipo le še treniral, a redno igral za rezervno moštvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.