Šport > Nogomet
26 ogledov

Vučkić že končal sezono

Predstavitev dresa vučkić Saša Despot
Eden najobetavnejših slovenskih nogometašev Haris Vučkić (Newcastle) je zaradi poškodbe kolena že končal letošnjo sezono.

Haris Vučkić je v letošnji sezoni odigral tudi nekaj tekem v Premier League, se vmes iz Newcastla za mesec dni preselil v drugo ligo v Cardiff, sezone pa ne bo dočakal v družbi soigralcev pri srakah. Slovenskemu reprezentantu in enemu najpomembnejših členov mlade reprezentance jo je zagodla poškodba kolena. Vučkić naj bi poškodoval križne vezi in bo zunaj pogona dva meseca oziroma deset tednov, kar pomeni, da je zanj letošnja sezona že končana.

"Po Reneju Krhinu smo izgubili še Harisa Vučkića. Žal. Poškodovana sta denimo tudi Nejc Mevlja in Antonio Delamea Mlinar, oba imata poškodovani koleni," je za Nogomanio ob slabi novici dejal selektor mlade reprezentance Tomaž Kavčič, ki bo ob Vučkiću v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2013 (prvega junija se bodo mladi upi pomerili z Malto, petega pa s Finsko) pogrešal tudi Reneja Krhina, ki si je prav tako poškodoval koleno. "Poznalo se bo, to pač je določen hendikep. Ampak, kaj naj? Zamenjave bomo našli, imamo fante, ki se želijo dokazati, in prepričan sem, da se bodo. V tem trenutku je pomembno le to, da se poškodovani nogometaši kmalu vrnejo," pa Kavčič vendarle puške ne meče v koruzo.

Mladima upoma slovenskega nogometa želimo čim hitrejšo vrnitev na zelenice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.