Šport > Nogomet
2 ogledov

Wellington je všeč Wengerju

null Žurnal24 main
Vse kaže, da bo trener Arsenala Arsene Wenger moštvu dodal novega mladeniča. Pred prihodom v slovit londonski klub je 16-letni Brazilec Wellington.

Po poročanju angleških medijev je Arsenal članu Fluminenseja že ponudil pogodbo. Šestnajstletnik je decembra en teden preživel na treningu topničarjev in navdušil Francoza na njihovi klopi. "V naslednjih tednih se bom odločil, kje bom nadaljeval kariero. Zagotovo pa bo to v Evropi," je dejal Wellington.

Arsenal pa ni edini klub, ki si v svojih vrstah želi nadarjenega napadalca. Wellingtonovo ime se je pojavljalo tudi v kombinaciji z madridskim Realom. Vseeno pa je več možnosti, da bo kariero nadaljeval na Otoku. Angleški slog mu očitno leži. Čeprav je z Arsenalom treniral le teden dni, pa je na tekmi mlajših selekcij v Norwichu v le 45 minutah igre zabil štiri gole. Fluminense se na govorice o igralčevem odhodu še ni odzval, po poročanju angleških medijev pa bi se Wellington rojakoma Denilsonu in Pedru Botelhu v Arsenalu lahko pridružil do konca poletja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.