Šport > Nogomet
2 ogledov

Wenger: 'Boljši smo od Uniteda in Cityja!'

null Žurnal24 main
Arsene Wenger trdi, da je Arsenal boljši od obeh klubov iz Manchestra, pa čeprav so topničarji v tej sezoni izgubili tako z enimi kot drugimi.

Res je, da so bili Wengerjevi izbranci blizu uspeha. Proti Unitedu so vodili, ampak na koncu izgubili z 1:2, proti Cityju pa so dobro igrali v prvem polčasu, v nadaljevanju pa popustili in klonili z 2:4. Sloviti francoski strateg verjame, da ima boljše moštvo, ki mora kakovost le še okronati z zmagami. "Sodeč po prikazanem na tekmah z Unitedom in Cityjem imamo boljšo ekipo. Bomo videli, kakšno bo stanje na lestvici ob koncu sezone," pravi Wenger, ki v poletnem prestopnem roku ni razmetaval z denarjem.

"Imel sem na voljo 30 milijonov funtov, zapravil sem deset milijonov za nakup Thomasa Vermaelena. Ni bilo potrebe za kaj več. Imam neverjetno ekipo. Proti Wiganu na primer niso igrali Bendtner, Walcott, Aršavin, Nasri in Denilson," pravi Wenger. Omenjeno tekmo so topničarji dobili s 4:0 in so trenutno na sedmem mestu prvenstvene lestvice. V soboto jih čaka gostovanje pri 14. Fulhamu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.