Šport > Nogomet
11 ogledov

Wenger: Nikoli Ronaldinha

Arsene Wenger Žurnal24 main
Kritike na račun brazilskega zvezdnika Ronaldinha se nadaljujejo. Zdaj je strupeno puščico v nekoč nasmejanega fantazista spustil trener Arsenala Arsene Wenger.
"Ronaldinho je večja zvezda izven igrišča, kot pa na njemu," je jasno povedal Arsene Wenger, ki je s svojim Arsenalom odlično začel angleško prvenstvo. Pred nekaj dnevi je uprava kluba potrdila, da so "topničarji" tudi ob igrišču najboljši, Arsenal je namreč po odličnem poslovanju v zadnjem letu trenutno finančno najbolj stabilen angleški klub. Prav zato je upravni odbor Wengerju obljubil kar 70 milijonov funtov za nakupe, ki pa jih francoski čarovnik ne potrebuje. Znan je namreč po piljenju nogometnih dijamantov. Tudi poleti ni zapravil vsega denarja, ki ga je imel na voljo.

Zaradi velike finančne blaginje Arsenal že povezujejo z največjimi nogometnimi imeni sveta. Wengerja pa taki igralci ne zanimajo. "Pred letom dni je bil Ronaldinho najboljši nogometaš na svetu. Danes ni več in tu ni potrebno modrovati. Podobno je v tenisu, januarja si prvi, konec leta deseti na svetu. Niti na pamet mi ne pade, da bi vse, kar sem v temu klubu zgradil, uničil z nakupom igralca za 30 milijonov funtov, če ni boljši od fantov, ki jih imam že zdaj na voljo," pravi Wenger in za konec dodaja:

"Superzvezdnik je nekdo, ki na igrišču pokaže največ. Če nekdo trikrat na dan govori po televiziji, še ne pomeni, da je vrhunski nogometaš."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.