Šport > Nogomet
0 ogledov

Wenger: Premagamo lahko vsakogar

Francoz nekaj več možnosti daje rdečim vragom. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Francoz na klopi Arsenala Arsene Wenger je na vprašanje o željah pred žrebom Lige prvakov odgovoril, da lahko njegovo moštvo izloči vsakega od sedmih možnih tekmecev.
 

Žreb točno opoldne

Osem velikih bo za ime tekmeca v četrtfinalu izvedelo v petek ob 12. uri. Prve tekme bodo na sporedu 7. in 8. aprila, povratne pa teden dni kasneje.

V Nyonu v Švici se bodo v petek zavrtele kroglice in določile četrtfinalne pare elitnega evropskega klubskega tekmovanja. V bobnu bodo Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Barcelona, Villarreal, Porto in Bayern, v četrtfinalu pa se vsak lahko pomeri z vsakim.

Samozavestni Arsene
Mnogo komentatorjev po vsej Evropi meni, da se velja izogniti Liverpoolu in Barceloni, ki delujeta izjemno močno tako na sredini igrišča kot v napadu. Strateg topničarjev, ki so med osem najboljših napredovali po loteriji enajstmetrovk v Rimu, pa je pred žrebom v Švici zelo samozavesten. "Vseh sedem ekip zelo dobro poznamo. Prepričan sem, da lahko premagamo vsakogar. V tej fazi tekmovanja tekmec ni pomemben. Počakajmo, koga bomo dobili, nato pa bomo naredili vse, da ga izločimo," pravi Wenger.

Llorente bi Angleže
Villarreal je edini od osmerice, ki v zadnjih letih ni igral v finalu Lige prvakov. V osmini finala je izločil Panathinaikos, zdaj pa nima več kaj izgubiti. Tega se zaveda tudi napadalec Joseba Llorente, ki je zabil odločilni gol v Atenah. "Vse ekipe so zelo močne, sam pa bi najraje videl, če bi nam žreb namenil Chelsea ali pa Liverpool. Videl sem namreč, da si Steven Gerrard želi igrati z nami."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.