Šport > Nogomet
1 ogledov

Wenger s hvalnicami po Benzemaja

Wenger si v Arsenalu zelo želi rojaka Benzemaja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Angleški mediji poročajo, da naj bi bil Arsenal za Benzemaja pripravljen odšteti celo 35 milijonov funtov. Wenger pa pravi: "Njegov prestop ni nemogoč."

Še pred dnevi je Benzema govoril, da noče iti iz Reala, toda Arsene Wenger še ni vrgel puške v koruzo. Strateg londonskega kluba pravi, da podpis Benzemaja za Arsenal ni nemogoč. Hkrati pa v Madrid francoskemu napadalcu pošilja kopico lepih besed. "Benzema je igralec, ki mi je zelo všeč. Pametno se giblje, sposoben je kombinirati z drugimi igralci in napraviti razliko. Je igralec najvišjega ranga."

Lass bi rad odšel, prihaja Schweinsteiger?
Ni še jasno, kaj bodo pri Realu naredili z Lassom Diarrajem, ki bi rad odšel iz Madrida. Mourinho si ga v moštvu želi, toda če bo Francoz vztrajal pri odhodu, si The Special One v svojih vrstah želi vezista Bayerna Bastiana Schweinsteigerja, ki pa ima pogodbo z Bavarci do leta 2016. Omenja se celo menjava Diarra-Schweinsteiger v smeri Bayern-Real.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.