Šport > Nogomet
39 ogledov

Wilshere bo nared, Walker verjetno ne

Poškodba, Jack Wilshere Reuters
Sleketor angleške nogometne reprezentance Roy Hodgson se pred svetovnim prvenstvom ubada s številnimi poškodobami reprezentantov.

Svetovno nogometno prvenstvo v Braziliji je vsak dan bliže, selektorju angleške reprezentance pa se zdi, da je vsak dan tudi daljši seznam nogometašev na katere zaradi poškodb na prvenstvu ne bo mogel računati. Vse kaže, da v Južni Ameriko ne bosta odpotovala nogometaša Tottenhama Andros Townsend in Kyle Walker, veseli pa ga vsaj to, da se zdi, da bo nared Jack Wilshere

Nekdanji trener Liverpoola je dejal, da se stanje vezista Arsenala izboljšuje in bi lahko zaigral v Braziliji, čeprav zadnjih šest tednov ni treniral s topničarji. Bo pa moral krpati vrzel ob odsotnosti Androsa Townsenda in morda tudi Kyle Walkerja, čigar stanje natančno spremljajo. V koliko desni bočni nogometaš ne bo zdrav, pa ga bo verjetno zamenjal z napadalcem ali vezistom. 

"Še vedno spremljamo Kylovo stanje. Nihče nam ni zagotovo dejal, da bo manjkal naslednjih šest do deset tednov, a skrbi nas, da je bil dolgo odsoten z zelenic in v tem času, kolikor nam je znano, ni mogel trenirati. Vemo, da je prejel nova zdravila in zdaj čakamo na razplet," je dejal Hodgson, ki je pozoren tudi na zdravstveno stanje Alexa Oxlada-Chamberlaina in Adama Lallane

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.